SBR A : Nieuwe Draadloze Trillingsmeter

SBR A : Nieuwe Trillingsmeter

SBR draadloze trillingsmeter. De ontwikkelingen op het gebied van trillingsmonitoring gaan snel. AV-Consulting heeft nu een nieuwe tri-axiale trillingsmeter op basis van de modernste MEM’s technologie. De trillingsmeter is zo groot als een lucifer doosje, volledig ingegoten in epoxy. De meter is zelf kalibrerend op basis van het plaatselijke gravitatieveld. De meter is super energie zuinig en heeft een ingebouwde wifi modem. De meter stuurt bijna realtime de meetfiles door bij overschrijdingen van de ingestelde drempelwaarde. Ook alarmen worden zo verstuurd. Regelmatig geeft de meter (bijvoorbeeld elk uur) een teken van leven door temperatuur en batterij spanning door te geven.
Het instrument kan versnelling, snelheid en inclinatie meten. De meter kan gebruikt worden terwijl het is aangesloten op een pc of draadloos via wifi-verbinding. De wifi heeft standaard een wifi verbinding, li-ion accu, wifi-rapportage, e-mail alarmen en kan continu monitoren of starten met meten na een ingestelde trigger.
Deze voordelige draadloze mems tri-axiale trillingsmeter c.q. monitoringsysteem voor trillingen is direct bestelbaar in de webshop geluid.eu. De meter werkt op basis van de nieuwste MEMS sensor en heeft een extreem laag eigenruisniveau van 20 um/s piek bij 1 Hz, zodat voldaan wordt aan de strenge eisen uit de DIN-4150 en DIN-45669-1 en natuurlijk de SBR-richtlijn A. In de meter zijn de filters geïmplementeerd van de SBR-A en DIN-45669. De meter wordt geleverd met gratis software
De data kan overal worden ontvangen, op uw bedrijfsserver of uw eigen PC. De meter kan worden ingesteld om het ruwe signaal door te sturen of een gefilterd signaal. De software voor post processing wordt meegeleverd. De filters van de SBR-A en DIN-4150 zijn geïmplementeerd en getest.
U kunt en powerpoint presentatie en de data sheet downloaden op de site van abcgeluid.eu
Een mooie aanvulling op het huidige aanbod, zeker gezien de prijs en de mogelijkheden. De trillingsmeter maak deel uit van een familie, er is ook een geluidsmeter met meet nauwkeurigheid van klasse-1 volgens IEC-61672-1. De meters kunnen allen worden aangemeld op een wifi-hotspot met G4 verbinding (totaal 32 instrumenten).

Draadloze tri-axiale SBR-Trillingsmeter