Trillingen : Testen en Metingen

Slide 1

Trillingsmetingen en trillingen onderzoek

Bel: 0182-353310

Trillingen.com BV is een ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van trillingsonderzoek, trillingsmetingen, trillingsoverlast en schade door trillingen.

Testen van uw product op trillingen

Bij het transport van producten hebben trillingen, schokken, stoten, grote invloed op het product en op de verpakking van het product. Trillingen.com beschikt over een onafhankelijk testlaboratorium voor het simuleren van trillingen. Met diverse testen kunnen wij eventuele zwakke plekken in uw product of in de verpakking daarvan bepalen. Zo kunt u vaststellen of uw producten en de verpakking daarvan bestand is tegen de trillingen en schokken die optreden tijdens het transport. Een product heeft tijdens het transport veel te verduren. Wij kunnen de trillingen en schokken tijdens het transport in beeld brengen en dit vervolgens vertalen in het laboratorium naar uw product. Schade aan uw product door trillingen welke optreden tijdens het transport kunt u veelal aan de buitenkant niet zien. Door het in trilling brengen van het product in het lab kunnen wij bepalen wanneer er schade gaat optreden en onder welke condities. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren over de wijze van verpakken van uw product.

Ook kunnen wij voor u door middel van trillingstesten de eigenfrequenties van u product vaststellen en u helpen bij het vastleggen van de trilling grenzen. Voor goede trilling analyse is de selectie van de juiste sensoren voor versnelling of kracht van belang.  Trillingen.com  is gespecialiseerd in trilling analyse ook verrichten wij trillingsmetingen aan installaties aan pompen, ventilatoren, motoren, vijzels, vrachtwagens, heftrucks en allerlei andere installaties en machines

Trilling metingen aan watergemaal