Nieuw SBR-A Trillingsmeter

Slide 1

Trillingsmetingen en trillingen onderzoek

Bel: 0182-353310

Trillingen.com BV is een ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van trillingsonderzoek, trillingsmetingen, trillingsoverlast en schade door trillingen.

De ontwikkelingen op het gebied van trillingsmonitoring gaan snel. AV-Consulting heeft nu een nieuwe tri-axiale trillingsmeter op basis van de modernste MEM’s technologie. De trillingsmeter is zo groot als een lucifer doosje, volledig ingegoten in epoxy. De meter is zelf kalibrerend op basis van het plaatselijke gravitatieveld. De meter is super energie zuinig en heeft een ingebouwde wifi modem. De meter stuurt bijna realtime de meetfiles door bij overschrijdingen van de ingestelde drempelwaarde. Ook alarmen worden zo verstuurd. Regelmatig geeft de meter (bijvoorbeeld elk uur) een teken van leven door temperatuur en batterij spanning door te geven.


De data kan overal worden ontvangen, op uw bedrijfsserver of uw eigen PC. De meter kan worden ingesteld om het ruwe signaal door te sturen of een gefilterd signaal. De software voor post processing wordt meegeleverd. De filters van de SBR-A en DIN-4150 zijn geimplementeerd en getest.


U kunt en power point presentatie en de data sheet dowloaden op de site van abcgeluid.eu


Een mooie aanvulling op het huidige aanbod, zeker gezien de prijs en de mogelijkheden. De trillingsmeter maak deel uit van een familie, er is ook een geluidsmeter met meet nauwkeurigheid van klasse-1 volgens IEC-61672-1. De meters kunnen allen worden aangemeld op een wifi-hotspot met G4 verbinding (totaal 32 instrumenten).  zie link